waar een beetje geduld goed voor isBen je ook weleens extra blij met een aankoop? Dat het net die plus is die je hele dag goedmaakt? Dat had ik vorige week. Waar een beetje geduld al niet goed voor is.

Wie me een beetje kent, weet dat ik helemaal dol ben op Mickey Mouse (oké, naast een heleboel andere dingen). Toch staat hij vrij hoog op mijn favorietenlijst. Natuurlijk vind ik Minnie ook superschattig (vanwege haar polkadotjurkjes).

Zo heb ik al jaren een Mickey op de kast staan. Toch kreeg ik pas de kans om een Minnie aan te schaffen. Waar een beetje geduld al niet goed voor is.

Een tijdje geleden kocht ik op Marktplaats een (dacht ik) bijpassende Minnie. Voor weinig. Men waarschuwt je altijd op Marktplaats dat als iets te mooi is om waar te zijn, het dat ook is. Toch luisterde ik niet en bestelde Minnie.

Ze was een tikkie smoezelig en daar heb ik echt een hekel aan. Vooral als het smoezelig van een ander is. Haar mooie witte broekje was ook niet wit meer. En ze matchte ook niet helemaal met Mickey.

Toch heb ik haar gehouden, want ik wilde zo graag een grote Minnie voor bij mijn grote Mickey. Een lapje erover met wasmiddel en het moest maar. Ik zette haar in een hoekje waar de smoezeligheid niet opviel.

Normaal gesproken was ik koortsachtig op zoek gegaan naar een ander exemplaar (shopaholic confessions), maar Disney is niet goedkoop, dus het moest maar. Ik nam genoegen met iets minder. Toch werden Minnie en ik nooit echt vrienden.

Nu landde ik afgelopen weekend (zomaar spontaan, ahum) bij een veiling, die ook heel goedkoop een Minnie verkocht. Zo te zien was ook deze Minnie vrij groot (80 cm) en ze kwam uit de Disneystore.

Als ik het woord Disneystore al hoor, ben ik om. In een opwelling bestelde ik Minnie. Even een knipoogje, daar had ik behoefte aan.

Gisteren arriveerde ze. En wat blijkt nu? Ze is niet alleen even groot, maar hoort bij Mickey. Ze hebben dezelfde brede smile, maar zijn duidelijk een setje. Je snapt zeker wel wie de breedste smile had, hè? Me!

De andere Minnie gaat naar de kringloop. Wie weet of er iemand nog blij van haar wordt. Ik ben superblij met mijn nieuwe Minnie (die nog wel een beetje muf ruikt), maar helemaal schoon is!

Ze past bij Mickey en ook bij de dekens die ik eerder van Mickey en Minnie haakte.

Waar een beetje geduld al niet goed voor is

Met een beetje geduld krijg je de kans je miskoop te veranderen in een succes. Dat deed ik. Soms is een Marktplaats niet echt het voordeel wat je zocht. Waar een beetje geduld al niet goed voor is.

Met deze knipoogjes wil ik je bemoedigen, een hart onder de riem steken om nooit de moed te verliezen. Of het nu gaat om een knuffel van Minnie Mouse of om heftiger zaken.

Deze motivatie heeft ervoor gezorgd dat ik een hele serie printables heb gemaakt. Voor jou om uit te printen en om er iemand een knipoogje mee te bezorgen.

Ze zijn er in diverse soorten, voorzien van gedichten en positieve woorden. Altijd leuk om bij een cadeau te voegen. Maak het verschil. Het is echt niet moeilijk.

Oh ja, je vindt ze in mijn webshop.

Hou je haaks!

Vind je het leuk om nog meer knipoogjes te lezen? Ze staan op deze pagina allemaal op een rijtje.