Gedichten

Annets Alfabet gedichten

Gedichten: Gedichten relativeren en geven lucht aan gevoelens die anders binnenin jezelf gaan wroeten. Ze geven door hun rijm ook iets luchtigs aan het leven. Van de gekste dingen krijg ik inspiratie, maar ook serieuze onderwerpen inspireren mij tot een gedicht, zoals het overlijden van een geliefd iemand.

Een stukje herkenning

Het gebeurt meestal gewoon, zo’n gedicht. Ik zie iets gebeuren en voor ik het weet, schiet er een regel of twee in mijn gedachten. Heel vaak is dit de aanleiding voor een gedicht. Zo’n gedicht kan een stukje herkenning zijn of soms ook een tikkie melancholiek. Het helpt mij het leven iets meer lucht te geven.

Diverse categorieën

Ze staan in diverse categorieën. Ze variëren van gedichten over moederschap, vriendschap, overlijden, geloof. Ze zijn grappige, serieus of een combinatie daarvan. Neem gerust een kijkje.

Gedichten helpen

Er is altijd wel een reden voor een gedicht. Ik probeer ook de humor te laten doorschijnen. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ik hoop dat het jou ook helpt. Ik weet als geen ander dat dit niet altijd meevalt. Zit er iets voor je bij, dan kun je dit bestellen. Ik schrijf ook ‘in memoriam’-gedichten. Je kan me ook volgen op Facebook, Instagram, twitter en Pinterest.