een grappig geschenk op een mokJe hebt er nooit genoeg van, want er sneuvelt er nogal eens eentje. Ik heb het over mokken. Je vindt ze te kust en te keur bij de kringloop winkel. Hoe leuk is het om deze om te vormen tot cadeautje. Vooral als je een digitaaltje toevoegt, heb je echt een grappig geschenk op een mok.

Digitaaltjes zijn digitale producten (fotofiles) die je in mijn shop kunt kopen. Ze staan vol positieve woorden en gedichten. Deze variant knipoogjes is echt superleuk om je vriendin mee te verrassen. Een mok is dan misschien een beetje uitgerangeerd als cadeau, maar door er een leuke originele draai aan te geven, echt superleuk om te geven.

Trouwens, je hoeft een mok natuurlijk helemaal niet te gebruiken om uit te drinken. Je kunt hem ook heel makkelijk als mok gebruiken. Of vet smelten en buiten hangen als aardigheidje voor de vogels. Ik vind het persoonlijk heel leuk om iets een heel nieuwe bestemming te geven.

Afijn, je koopt dus een digitaaltje (in mijn webshop) en een mok en die twee voeg je bij elkaar. Je plakt het digitaaltje op de mok. Als je de fotofile bij een fotoafdrukcentrale print met een glans afwerking, dan ziet ie er ook nog luxe uit. Als je de fotofile met je eigen printer print, dan kun je hem ook nog plastificeren.

Een grappig geschenk op een mok

Je merkt, er zijn mogelijkheden te over om je cadeautje om te toveren tot een grappig geschenk op een mok. Even een knipoogmomentje voor een verjaardag of gewoon zomer. Succes gegarandeerd.

Hou je haaks!

Meer creatieve ideeën over digitale producten vind je onderaan deze pagina, keurig op een rijtje.