aan de haak met een camouflagedeken in c2cOoit deed ik een belofte aan mijn neef: ik zal voor jou een mooie camouflagedeken haken. En dat deed ik. Het duurde even voor ie af was, maar het resultaat mocht er zijn. Omdat er vraag was naar het patroon, besloot ik er nog eentje te haken. Dus aan de haak voor een gehaakte c2c camouflagedeken.

Omdat ik er niet van houd twee keer dezelfde deken te haken, besloot ik dat ik nu eens lekker eigenwijs te zijn en niet de camouflagekleuren te gebruiken.

Nee, ik vond het een goed idee om met fel rood, knalroze en licht- en donkergrijs te gaan haken. Ik had nog wat restjes liggen en de rest schafte ik aan.

camouflagedeken5

Nu was het niet superslim om met restjes te gaan werken, want dan heb je kans op kleurverschil en dat had ik dus. Ik had beter nieuwe bollen van hetzelfde verfbad kunnen gebruiken.

Toch mag dat de pret niet drukken.

Doordat ik elke keer nieuwe bolletjes Stylecraft Special DK nodig had (met mijn restjes redde ik het helaas niet), kwam ik in Maarssen bij Juffrouw Katoentje terecht en in Vleuterweide bij Sies en Plien, stomerij annex wolwinkel.

Allebei hele leuke wolshops en het allerleukste is dat ze o.a. Stylecraft verkopen. Aanraders!

Met beide eigenaressen hele leuke gesprekken gehad en ik mag nu mijn gehaakte verhaaldekens tentoonstellen bij hen in de winkel. Helemaal leuk, nietwaar?

Een gehaakte c2c camouflagedeken

Even terug naar de camouflagedeken. Omdat ik gek ben op letters en omdat het ook een verhaaldeken moest worden, heb ik er ook tekst in verwerkt.

camouflagedeken2

Ik kon niet origineler zijn met mijn woord camouflage, maar vooruit. Het ging om het idee.

Ik heb een patroon van een camouflagedeken in c2c haken gemaakt en hierbij zit ook het complete alfabet toegevoegd, zodat je elke naam of tekst kunt verwerken in de deken die je maar wilt.

Van A tot Z staat alles beschreven. Een eenvoudig haakpatroon met een super resultaat! Graag wil ik je inspireren om het ook te proberen. Het is zoooo leuk om te doen!

Haak maar aan en sla ook aan de haak voor een gehaakte corner to camouflagedeken. Een leuk project!

Abonneer je dan op de nieuwsbrief of sluit je aan bij Annets Haakalfabet op Facebook. Ik haak, eh… help je graag

Mijn haaktip voor jou:

een gehaakte c2c camouflagedeken haaktip 86

Vind je het leuk om nog meer haakblogs te lezen vol tips en tops haken? Dat kan. Ik schreef er meer dan 100. Doe er je voordeel mee.

Het patroon van deze deken is te koop in mijn webshop.

Hou je haaks!