een betrokken berichtje op een kaart knipoogmomentjesJe hoort dat je vriendin in de penarie zit. Wat schieten woorden dan snel tekort, vind je niet. Je staat snel met een mond vol tanden. Jij weet immers niet wat ze meemaakt, maar je wil toch laten merken dat je aan haar denkt. Stuur dan een betrokken berichtje op een kaart.

Hoe je dat doet? Koop een setje dubbele kaarten of download mijn gratis product en lees deze blog door. Ga vervolgens naar mijn webshop en kies daar een toepasselijke fotofile (digitale producten) vol positieve woorden en gedichten. Na betaling zit je bestelling meteen in je mailbox.

Je print je bestelling uit of laat het doen bij een fotoafdrukcentrale. Je vindt ze bijna overal. Je kunt de file meerdere keren printen. Lekker duurzaam! En als je de foto daarna per ongeluk verwijdert, kun je met je account (die je kunt maken bij je bestelling) opnieuw downloaden.

Een betrokken berichtje op een kaart

Voeg nu je fotoprint en je kaart samen en post de kaart, zodat je vriendin snel weet dat je er voor haar bent. Even een knipoogmomentje voor haar. Een appje kan ook, maar mijn ervaring is dat een kaartje meer op prijs wordt gesteld.

Hou je haaks!

Wat je allemaal kunt met digitale producten, lees je in de creatieve blogs. Heb jij ook nog supergoede ideeën? Laat het me weten, dan voeg ik ze toe.