een positief presentje in een lijstje knipoogmomentjesAls je iemand bezoekt, die strijdt met het leven, wil je toch een aardigheidje meenemen. Maar wat? Alles lijkt zo afgezaagd, zo standaard. Misschien is een positief presentje in een lijstje een idee.

Zo’n lijstje hoeft helemaal niet duur te zijn. Ga eens bij de kringloop winkel naar binnen. Ze hebben daar bakken vol fotolijstjes. En wie weet, kom je nog wel op andere ideeën. Je weet maar nooit. Ik ga er even van uit dat je een lijstje hebt gescoord. Vervolgens koop je dan een fotofile in mijn webshop. Aan jou de keuze welke je mooi vindt. Ze bevatten allemaal gedichten en positieve woorden. Dus de plank misslaan doe je niet snel.

Een positief presentje in een lijstje

Je bestelling ontvang je na betaling meteen in je mailbox (het zijn immers digitale producten). Je kunt het nu printen of bij een fotoafdrukcentrale afdrukken. Meet eerst wel even het lijstje op. Dan weet je hoe groot je print moet worden. Een positief presentje in een lijstje is klaar in een scheet en een zucht. Bezorg iemand een knipoogmomentje.

Succes gegarandeerd!

Hou je haaks!

Meer creatieve ideeën vind je onderaan deze pagina.