Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen?

Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen?

Voor degenen die het nog niet weten (ik kan het me bijna niet voorstellen), maar naast mijn liefde voor mijn 4 mannen ben ik helemaal dol op Mickey Mouse. Hoe het komt, weet ik niet . Maar dat het al lang zo is, is een feit. Ik zag onlangs een leuke trui met Minnie Mouse erop (zonder letters, maar wel leuk!) en nu heb ik een dilemma: wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen?

Vind je het zonder Mickey nog steeds leuk?

Dus alles waar Mickey Mouse op staat, zou ik het liefste kopen. Helaas kan dat niet. Ik heb A het geld niet en B geen plek om alles op te bergen.

Nu is manlief reuze nuchter (niet altijd leuk), maar hij vraagt dan: als Mickey Mouse er niet op staat, vind je het dan nog leuk?

Nee, natuurlijk niet. Nou, dan moet je het niet kopen. Dat vind ik toch een tikkie kort door de bocht, maar ik snap zijn punt wel.

Ik moet het alleen kopen als het én én is. En ik vind het product leuk en ik vind het extra leuk dat Mickey erop staat. Dan valt er meteen wat af en dat is ook wel handig.

Een superleuke rode Minnie Mouse kersttrui gespot

Zo zag ik onlangs een superleuke rode (leuk!) Minnie Mouse kersttrui bij C & A. Ik was meteen helemaal hoteldebotel verliefd, maar ai: hij kostte nog 19,90. Ik kan je helaas geen foto showen, want hij is uitverkocht.

Dat is op zich niet duur, maar wel als je hem maar 1 dag draagt. Dus ik weerstond de verleiding en kocht hem niet (schouderklopje voor mij).

Maar het bleef toch een beetje zeuren. Toch was ik ook trots op mezelf dat ik het niet had gedaan, terwijl de trui echt leuk is ook zonder Minnie.

Op de webshop in de aanbieding, maar uitverkocht

Als iets blijft zeuren, zoek ik altijd alternatieve wegen. C & A heeft ook een webshop, dus daar ben ik ook op zoek gegaan naar deze trui.

En wat denk je? Hij was in de aanbieding! Super! Helaas was online mijn maat niet meer verkrijgbaar. Grrr.

Dus zaterdag gingen we opnieuw naar de stad en ik was echt van plan nu deze trui te scoren. Echter, in de winkel was ie niet afgeprijsd. Zo balen!

Dus nu wil ik hem toch, maar er waren er nog maar 2. En ik wil er geen 19,90 voor betalen.

Wachten op de sale in de winkels

Dus nu moet ik afwachten tot de sale ook in de winkels is en dan maar hopen dat ie er nog is.

En ik ken mezelf een beetje: ik ben geneigd om dan ook in omliggende plaatsen te kijken of ik hem daar nog met een aantrekkelijke korting kan kopen. Je bent een shopaholic of je bent het niet.

En ja, ik weet dat ie dan meer gaat kosten dan de oorspronkelijke € 19,90. Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen? Nog even niet.

Vandaag start de sale. Dus wie weet lukt het me dit weekend.

Mijn tip voor jou:

Stel voor jezelf een bedrag vast en laat je niet verleiden om boven je budget te gaan shoppen. Ook niet door mijn verhaal :).

Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.