Voor degenen die het nog niet weten (ik kan het me bijna niet voorstellen), maar naast mijn liefde voor mijn 4 mannen ben ik helemaal dol op Mickey Mouse. Hoe het komt, weet ik niet. Maar dat het al lang zo is, is een feit. Ik zag onlangs een leuke trui met Minnie Mouse erop (zonder letters, maar wel leuk!) en nu heb ik een dilemma: wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen?

Dus alles waar Mickey Mouse op staat, zou ik het liefste kopen. Helaas kan dat niet. Ik heb A het geld niet en B geen plek om alles op te bergen.

Nu is manlief reuze nuchter (niet altijd leuk), maar hij vraagt dan: als Mickey Mouse er niet op staat, vind je het dan nog leuk?

Nee, natuurlijk niet. Nou, dan moet je het niet kopen. Dat vind ik toch een tikkie kort door de bocht, maar ik snap zijn punt wel.

Ik moet het alleen kopen als het én én is. En ik vind het product leuk en ik vind het extra leuk dat Mickey erop staat. Dan valt er meteen wat af en dat is ook wel handig.

Zo zag ik onlangs een superleuke rode (leuk!) Minnie Mouse kersttrui bij C & A. Ik was meteen helemaal hoteldebotel verliefd, maar ai: hij kostte nog 19,90. Ik kan je helaas geen foto showen, want hij is uitverkocht.

Dat is op zich niet duur, maar wel als je hem maar 1 dag draagt. Dus ik weerstond de verleiding en kocht hem niet (schouderklopje voor mij).

Maar het bleef toch een beetje zeuren. Toch was ik ook trots op mezelf dat ik het niet had gedaan, terwijl de trui echt leuk is ook zonder Minnie.

Als iets blijft zeuren, zoek ik altijd alternatieve wegen. C & A heeft ook een webshop, dus daar ben ik ook op zoek gegaan naar deze trui.

En wat denk je? Hij was in de aanbieding! Super! Helaas was online mijn maat niet meer verkrijgbaar. Grrr.

Dus zaterdag gingen we opnieuw naar de stad en ik was echt van plan nu deze trui te scoren. Echter, in de winkel was ie niet afgeprijsd. Zo balen!

Dus nu wil ik hem toch, maar er waren er nog maar 2. En ik wil er geen 19,90 voor betalen.

Dus nu moet ik afwachten tot de sale ook in de winkels is en dan maar hopen dat ie er nog is.

En ik ken mezelf een beetje: ik ben geneigd om dan ook in omliggende plaatsen te kijken of ik hem daar nog met een aantrekkelijke korting kan kopen. Je bent een shopaholic of je bent het niet (shopaholic confessions).

Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen?

En ja, ik weet dat ie dan meer gaat kosten dan de oorspronkelijke € 19,90. Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen? Nog even niet.

Vandaag start de sale. Dus wie weet lukt het me dit weekend. Wat nu wel mijn valkuil wordt, is dat ik het inmiddels zo graag wil, dat ik bereid ben ook meer geld dan die twee tientjes neer te leggen, maar dat vertellen we maar niet aan C & A, toch?

Stel voor jezelf een bedrag vast en laat je niet verleiden om boven je budget te gaan shoppen. Ook niet door mijn verhaal :).

Update: een jaar later kocht ik wel de trui voor maar € 10. Zo zie je maar dat (heel veel) geduld loont. Dat was een geweldig knipoogje. Ik heb met kerst iets leuks!

Wel of geen Minnie Mouse kersttrui shoppen

Op Tweede Kerstdag 2016 besloot ik zomaar out-of-the-blue te stoppen met kleding shoppen. Ik wilde het een jaar volhouden. Hoe dat afliep, lees je in mijn blogs die ik hierover schreef.  Nog veel meer shopaholic confessions.

Hou je haaks!

Veel meer knipoogjes vind je onderaan deze pagina.