Wat doe je als je veel wensen hebt, maar als je financiële situatie het niet toelaat om veel te investeren? Dan heb ik hier een supertip voor je. Loop dan eens binnen bij de kringloop. Er staat altijd wel iets leuks. Shoppen bij de kringloop is leuk!

Gevoelig voor verzamelingen

Zelf ben ik heel gevoelig voor verzamelen. Hierover heb je ook in eerdere blogs al kunnen lezen. Nu ik de naam van mijn bedrijf Annets Alfabet heb genoemd, kun je op je klompen aanvoelen dat er een nieuwe verzameling in de maak is.

Daarom vind ik het heel leuk om bij de kringloop op zoek te gaan naar leuke alfabetjes en natuurlijk ook leuke Disney-items. Onze oudste spaart Donald Duckjes, dus in die hoek moet ik ook altijd even kijken (waar niet?).

Zelf heb ik ook nog een All Stars tik. Maar ja, wat wil je: er staan letters en stippen op. Niet zo moeilijk, toch?

De maat maakt me inmiddels niet zo heel veel meer uit. Ik heb er al genoeg waar ik met mijn voeten in pas.

Een netje met alle letters van het alfabet

Afgelopen dinsdag wipten manlief en ik weer even binnen. Bij het speelgoed check ook altijd even bij leuke spellen met letters.

Toen viel mijn oog op een netje met hierin een soort zandbakvormpjes met letters! Yes. Eerst even mijn oog teruggestort waar het hoort (flauw!) en daarna de vormpjes eens bekeken.

Het hele alfabet zou erin moeten zitten. Dat is altijd wel een klein puntje: je moet er maar op vertrouwen dat het compleet is.  Thuisgekomen meteen gecheckt en jawel, het was compleet. Zo leuk!

Ook nog een mooi beeldje van Mickey Mouse

Wat er ook nog stond, was een klein Mickey Mouse beeldje. Hij staat op een filmrol.

Omdat hij in de vitrinekast stond, dacht ik dat ie wel duur zou zijn. Niets was minder waar. Voor 2 euro werd ik de nieuwe eigenaar.

Ik heb hem een leuk plekje gegeven bij mijn kerstdorpje van Lemax. Erg schattig. Hoe schattig. Dat kun je op de foto zien.

Wat ik ermee ga doen? Nog geen idee…

Ik weet nog niet precies wat ik met het alfabet ga doen. Er broedt wel iets, maar dat is nog niet concreet. Iets met foto’s en kaarten.

En trouwens, het is gewoon leuk om weer een alfabetje te hebben voor mijn verzameling.

Mijn tip voor jou:

Loop ook eens een kringloop binnen. Er is altijd wel iets leuks te shoppen. Shoppen bij de kringloop is echt leuk!

Shoppen bij de kringloop is leuk!