Blogs

bang geboren bang gebleven

Lifestyle blogs: Vind je het lastig om ‘s morgens je bed uit te komen? Zie je het niet altijd zitten? Met mijn lifestyleblogs vol inspiratietips help ik je graag verder. Als storyteller pur sang, deel ik in mijn blogs allerlei handige tips om van je dag iets moois te maken, om je vreugde niet te laten stelen en om altijd hoop te houden.


Ik heb zelf een voorliefde voor letters, stippen en rood.  Ik mix alles door elkaar in mijn interieur, kleding, foto’s en waar dan ook maar. Door dit te doen heb je een uniek eindresultaat. Ik heb letters op fotolijstjes, lampenkappen, de trap, enz. Het moeten wel zinvolle letters zijn, ze moeten een verhaal vertellen en niet zomaar nonsens zijn.

Lifestyle blogs (met tips voor jou)

Als jij blij bent de keuze van je kleding, je homestyling of wat dan ook, hoef je je niet meer onzeker te voelen. Bovendien word je ook hoopvoller als je omringt met mooie dingen. En dat hoeft echt niet altijd duur te zijn,

En dat zal je uitstralen en daarmee kan jij op jouw beurt ook weer mensen inspireren, misschien nog wel meer dan je zelf denkt. Lees mijn blogs en laat je inspireren om meer en meer jezelf te zijn.

Dan ben je op je best!

Af en toe krijg ik het op mijn heupen en ga ik aan de organizing. Tijdens dit soort sessies kom ik vaak tot de helderste inzichten.

Als ik zo’n bui krijg, wil ik je graag laten meegenieten met wat ik ervan leer. In mijn ex-job als financieel administratief medewerker was ik een ster in dingen goed opruimen, zodat ze voor iedereen terug te vinden zijn. Ook hierover vind je nu en dan een blog

Uit de kast mama blogs

Onze oudste zoon kwam bijna twee jaar geleden uit de kast. Nu is hij wat mij als moeder betreft nooit in de kast geweest en eigenlijk wist ik het al heel lang: hij is homo. Ik merk dat ik de behoefte heb om mijn verhaal met je te delen, want dat je zoon homo is, is geen groot probleem. Ook niet als christen. Dat is mijn ervaring.

Ook al heeft dat best wat strijd en tranen gekost. Toch ben ik blij dat mijn liefde onverminderd is gebleven. Wat zeg ik? Zelfs meer is geworden. Ik wil jou bemoedigen door in mijn blogs te vertellen hoe en wat mijn weg hierin was. En is. Deze blogs lees je hier.

Blogs over handlettering

Omdat ik het heel leuk vind om te handletteren, maar het misschien nog wel fijner vind om je te inspireren om hier ook zelf mee aan de slag te gaan, schrijf ik er blogs over.

Die variëren van tips en tops en leuke aankopen die ik heb gedaan. Ik hou ervan als dingen  makkelijk gaan, zo ook met handletteren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dus af en toe zie je hierover een blog verschijnen.

Mijn liefde voor het alfabet is hierin ook duidelijk zichtbaar.

Blogs over gedichten

Er zijn gedichten, die gewoon wat toelichting nodig hebben. In mijn blogs zal ik mijn gedichten af en toe een beetje toelichten. Het zou jammer zijn als je de essentie misliep. Dat zou ik ook niet willen.

Daarom in deze rubriek de achtergrondverhalen van mijn gedichten. Als je het leuk vindt. Het hoeft uiteraard niet.

Om een voorbeeld te geven? Pas ben ik bij een concert van Elly & Rikkert geweest. Je kunt je voorstellen dat ik helemaal geïnspireerd thuiskwam. En dat dit vaak ook resulteert een aantal gedichten. Ik vind het leuk om jou hierover te vertellen.

Dit was ie weer even. Je hoort van me. Alles valt een beetje onder noemer Lifestyle blogs, maar ik heb ze voor de duidelijkheid wel onderverdeeld.