Gedicht Positieve Woorden met een A aardig digitale producten 1

Gedichten Positieve Woorden

Liefdesgedicht 1 serenade zwart wit digi

Gedichten Liefde

Allermooiste cadeau mammoedig

Gedichten moeder

Gedicht psalmen 1 De HERE leidt rood wit bruin fotofile 1

Gedichten Psalmen

verjaardagsgedichtje 1 De slingers jeans digi

Gedichten Verjaardag

Letterpret in de vorm van gedichten

Gedichten geven lucht, helpen relativeren, maken het leven iets makkelijker. Toen bleek dat ik best veel gevoel had voor taal, ben ik gaan dichten en rijmen. Zo leuk! Echte letterpret. 

Ruim 26 jaar geleden maakte onze oudste me moeder. Ik ben zo dankbaar dat ik ze kreeg: onze zoons, maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik wist niet wat me te wachten stond.

Ik geniet nog dagelijks van ze, maar af en toe ook wel achter het behang plakken! Je moet immers altijd aan staan als moeder en dat is best pittig. Daarover gaat het vaak in mijn gedichten vol Letterpret over de spagaat tussen wat moet en wat je eigenlijk wilt.

Ik schreef een heleboel gedichten over het moederschap, maar ook over vriendschap, positieve woorden, verjaardag en wat het leven maar aanbiedt aan onderwerpen.

De gedichten moeder zijn inmiddels gebundeld tot mijn eerste dichtbundel Mammoedig. Je vindt hem in mijn webshop of bij de uitgever Palmslag. Ze bleken publicabel te zijn. Joepie!

Maar naast gedichten moeder heb ik ook andere gedichten geschreven. Die heb ik omgevormd tot digitale producten. Met deze digitaaltjes kun je weer mooie cadeautjes maken.

De gedichten zijn er in diverse categorieën:

Er zit vast wel iets voor je bij. Ik probeer ook elke keer gedichten aan te vullen.

Mis je iets? Laat het me weten.

Wie bezorg jij een knipoogje met gedichten?

Hou je haaks met letterpret!

Letterpret Annets Alfabet