Je bent… daar waar ik wil zijn – gedicht 10

Gedichtenkaart Je bent daar waar ik wil zijnKen je ze nog? Die leuke plaatjes van Liefde is… met die schattige tekeningen. Ik spaarde er lustig op los. Nog steeds heb ik behoorlijk wat boekjes in huis. Ik kan ze gewoon niet wegdoen. Ik heb gevraagd of ik een licentie kon krijgen. Helaas ging dat niet door. Maar het is wel leuk om wat uitspraken op rijm te zetten en die te mixen met mijn eigen ideeën over de liefde. Dit is de eerste in een serie. Het gedicht: je bent… daar waar ik wil zijn.

Dit keer heb ik een foto die op het gedichtje slaat, toegevoegd. Dit gedichtje is ook als kaart te bestellen. Helemaal leuk om iemand mee te verrassen.

Gedicht: Je bent… daar waar ik wil zijn

…daar waar ik wil zijn
…1000 kusjes in de maneschijn
…als een glaasje rode wijn
…gewoon ontzettend fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.