hoe een knipbeurt heel leuk kan zijnZo heerlijk dat de kappers weer open zijn. Kun je regelmatig je coupe weer laten knippen. Hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn.

Zo ook afgelopen zaterdag. Manlief en ik gaan naar dezelfde kapper met de auto (hoe romantisch). Toen we de plaats van bestemming naderden stond er een rijtje auto’s stil achter een vrachtwagen. Dit was niet leuk. Toch gebeurde er iets, waardoor het wel leuk werd. Hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn lees je hier.

Omdat het bijna tijd was hopte ik naar buiten en hij bleef achter in de auto om te wachten tot de vrachtwagen wegging.

Dat gebeurde maar niet, dus hij wachtte en wachtte en wachtte. En de klok tikte en tikte en tikte. Weet je wat hij toen deed?

Hij stapte uit, sloot de auto af en kwam de kapsalon binnen. Of zijn haar alvast gewassen kon worden. Dit ging nog wel even duren.

Hilariteit in de tent, want we hadden geen idee wanneer de auto’s weer zouden gaan rijden. Gelukkig stond zijn auto praktisch bij de ingang, dus zo gezegd, zo gedaan.

Na de wasbeurt was er geen beweging zichtbaar dus hij mocht plaatsnemen in een stoel en de kapster ging aan de slag.

Ondertussen werd buiten de rij auto’s met argusogen bekeken. En ja hoor, halverwege zijn knipbeurt was het raak. Ze gingen rijden.

De handdoek en kapmantel gingen snel af en manlief sprintte naar de auto, parkeerde hem iets verderop en kwam terug om zijn coupe verder te laten knippen.

Ondertussen zat mijn knipbeurt er ook op en samen vertrokken we, een salon met een glimlach achterlatend. Dit was vast de vreemdste knipbeurt ooit. Zo zie je maar hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn.

Hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn

En zeg nu zelf, dit gebeurt niet elke dag toch? Ik vond het heel stoer van manlief dat hij het lef had om dit te doen. Is hij nog weer een stukje in mijn achting gestegen.

Meestal moppert hij in dit soort gevallen en doet hij er niets aan. Nu was hij geen slachtoffer, maar dacht het om en gaf zo reden voor hilariteit bij de kapper. En dat is echt veel leuker. Humor met een knipoog!

Probeer of je de situatie om kunt denken in je voordeel. In de rij of toch je knipbeurt krijgen?

Naast dit blog over hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn staan er nog veel meer knipoogjes op mijn website. Je kunt kiezen om te zeuren of je doet er iets aan. Deze knipbeurt blijft ons en de kapsters altijd bij.

Dit soort gebeurtenissen zijn zo heerlijk om te bewaren in je hart. Net als de andere knipoogjes waar ik gedichten over schrijf. Over alledaagse dingen van mij als moeder. Mammoedig heet de dichtbundel.

Hou je haaks!