hoe een knipbeurt heel leuk kan zijnZo heerlijk dat de kappers weer open zijn. Kun je regelmatig je coupe weer laten knippen. Zo ook afgelopen zaterdag. Manlief en ik gaan naar dezelfde kapper met de auto (hoe romantisch). Toen we de plaats van bestemming naderden stond er een rijtje auto’s stil achter een vrachtwagen. Dit was niet leuk. Toch gebeurde er iets, waardoor het wel leuk werd. Hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn lees je hier.

Een lange rij zonder beweging

Omdat het bijna tijd was hopte ik naar buiten en hij bleef achter in de auto om te wachten tot de vrachtwagen wegging.

Dat gebeurde maar niet, dus hij wachtte en wachtte en wachtte. En de klok tikte en tikte en tikte. Weet je wat hij toen deed?

Alvast een haarwasbeurt

Hij stapte uit, sloot de auto af en kwam de kapsalon binnen. Of zijn haar alvast gewassen kon worden. Dit ging nog wel even duren.

Hilariteit in de tent, want we hadden geen idee wanneer de auto’s weer zouden gaan rijden. Gelukkig stond zijn auto praktisch bij de ingang, dus zo gezegd, zo gedaan.

Ook alvast maar beginnen met knippen

Na de wasbeurt was er geen beweging zichtbaar dus hij mocht plaatsnemen in een stoel en de kapster ging aan de slag.

Ondertussen werd buiten de rij auto’s met argusogen bekeken. En ja hoor, halverwege zijn knipbeurt was het raak. Ze gingen rijden.

Halverwege even een sprintje trekken

De handdoek en kapmantel gingen snel af en manlief sprintte naar de auto, parkeerde hem iets verderop en kwam terug om zijn coupe verder te laten knippen.

Ondertussen zat mijn knipbeurt er ook op en samen vertrokken we, een salon met een glimlach achterlatend. Dit was vast de vreemdste knipbeurt ooit. Zo zie je maar hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn.

Hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn

En zeg nu zelf, dit gebeurt niet elke dag toch? Ik vond het heel stoer van manlief dat hij het lef had om dit te doen. Is hij nog weer een stukje in mijn achting gestegen.

Meestal moppert hij in dit soort gevallen en doet hij er niets aan. Nu was hij geen slachtoffer, maar dacht het om en gaf zo reden voor hilariteit bij de kapper. En dat is echt veel leuker. Humor met een knipoog!

Mijn tip voor jou:

Probeer of je de situatie om kunt denken in je voordeel. In de rij of toch je knipbeurt krijgen?

Naast dit blog over hoe een knipbeurt heel grappig kan zijn staan er nog veel meer lifestyle blogs vol tips en tops op mijn website. Je kunt kiezen om te zeuren of je doet er iets aan. Deze knipbeurt blijft ons en de kapsters altijd bij.

Hou je haaks!