Haaktips

Al hakend kom ik soms op leuke ingevingen, handige tips of andere haakgerelateerde dingen waarvan ik denk: hé, dat moet jij ook weten. Vaak ontdek ik ze ook tijdens het schrijven van mijn haakblogs. Als ik weer een deken af heb.

Dan vind ik het leuk om deze haaktips met jou te delen, want zeg nu zelf: als het makkelijker kan, waarom niet? Daarom deze haaktips ter inspiratie en om je te helpen.

Omdat ik naast haakverslaafd ook een verzamelaar ben, vond ik het een handig idee om elk blog af te sluiten met een tip. Dan heb je er ook echt iets aan, dat je het blog hebt gelezen.

Haaktips uit haakblogs

De haaktips komen uit mijn haakblogs en mijn jarenlange ervaring als haakverslaafde. Haha! Vooral dekens zijn favoriet. Dekens zijn vaak lekker rechttoe-rechtaan en daarom makkelijk te combineren met tv-kijken of gezellig kletsen. Ze zijn ook uitermate geschikt om weg te geven.

Het liefst haak ik dekens met granny squares. Ik heb zelfs een aantal haakpatronen ontworpen. Deze patronen zijn te bestellen in mijn Etsy-shop.

koud is. Bij ons ligt de hele huiskamer vol dekens. Het geeft ons huis een warm en welkom gevoel.

Heb jij zelf ook nog haaktips die je wilt delen? Graag! Mail me, dan verwerk ik ze in mijn haakblogs.

Hou je haaks!