Haaktips

Handige haaktips voor een nog mooier eindresultaat.

Haaktips

Al hakend kom ik soms op leuke ingevingen, handige tips of andere haakgerelateerde dingen waarvan ik denk: hé, dat moet jij ook weten. Vaak ontdek ik ze ook tijdens het schrijven van mijn haakblogs. Als ik weer een deken af heb.

Dan vind ik het leuk om deze haaktips met jou te delen, want zeg nu zelf: als het makkelijker kan, waarom niet? Daarom deze haaktips ter inspiratie en om je te helpen.

Omdat ik naast haakverslaafd ook een verzamelaar ben, vond ik het een handig idee om elk blog af te sluiten met een tip. Dan heb je er ook echt iets aan, dat je het blog hebt gelezen.

Nog meer haaktips in een handig boekje

Naast al deze tips bij mijn blogs heb ik nog veel meer andere tips verzameld. Hiervan heb ik een handig boekje samengesteld. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook schattig als cadeautje.

Heb je mijn blogs trouwens al gezien? In de loop der jaren ben ik me op haakgebied steeds meer gaan specialiseren in dekens. Dekens zijn vaak lekker rechttoe-rechtaan en daarom makkelijk te combineren met tv-kijken of gezellig kletsen. Ze zijn ook uitermate geschikt om weg te geven.

Het liefst haak ik verhaaldekens. Die vertellen dus het verhaal van voetbal, Mickey Mouse, Ik zal er zijn en nog veel meer. Al deze patronen zijn te bestellen in mijn Etsy-shop.

Gehaakte verhaaldekens geven een knus gevoel

Zo leuk voor een kinderkamer of slaapkamer of heerlijk om in de woonkamer onder te kruipen als het koud is. Bij ons ligt de hele huiskamer vol dekens. Het geeft ons huis een warm en welkom gevoel.

Heb jij zelf ook nog haaktips die je wilt delen? Graag! Mail me, dan verwerk ik ze in mijn boekje.