Gratis haakpatroon granny square vest

Gratis haakpatroon Granny Squares Vest

Gratis haakpatroon:

Iedereen heeft weleens behoefte aan een opsteker, nietwaar? Iets waar je van opknapt. Iets waar je even rustig van wordt. Wat is er leuker dan haken? Daarom heb ik dit gratis haakpatroon van een granny square vest voor je gemaakt.

Het is een patroon van een granny square vest. Deze kun je gratis downloaden als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief.

Nog meer haakpatronen via Etsy:

Graag wil ik je ook attenderen op mijn haakpatronen van verhaaldekens. Het zijn er diverse: de Ik zal er zijn deken (geïnspireerd op de regenboog), in de kleuren roze, paars, blauw, groen, geel, oranje en rood.

Dan is er nog de Zevendwergendeken (geïnspireerd op het sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen) in de kleurtjes rood, geel, en twee kleuren blauw, de Gezelligheidsdeken (geïnspireerd op het servies van Blond Amsterdam) in de kleurtjes lila, groen, roze, wit, zwart, blauw, rood, geel en aqua en de Muizenissendeken (met Mickey Mouse als basis) in de kleuren rood, geel, zwart, wit en ecru,

Ook heb ik een patroon gemaakt van de Letterkraaltjesdeken (die doet denken aan de armbandjes met die leuke letterkraaltjes) in alle kleurtjes van de regenboog, de Voetbaldeken (met de tribune, de strepen van de scheidsrechter tot en met de tekst Aanvallen) in twee kleuren groen en zwart en wit en de Schotse ruit deken (die doet denken aan die schattige rokjes die we vroeger droegen) in de kleuren rood, geel, blauw, groen, geel, wit en zwart.

Haken met acrylgaren

Alle dekens haakte ik met Stylecraft Special Dk, een acrylgaren wat lekker zacht is en mooi blijft. Van alle dekens heb ik ook haakblogs geschreven, zodat je kunt zien hoe de dekens zijn opgebouwd.

Haakpatronen van taarten

Daarnaast heb ik me ook gewaagd aan het ontwerpen van taartpatronen. Dit zijn de Koningsdagtaart (een light versie eyecatcher als onze koning verjaart) en een Granny Square taart (met die leuke vierkantjes als inspiratiebron). Die vind je ook terug in mijn shop.

Je kunt dit gratis haakpatroon van een granny square vest helemaal voor niets downloaden. Je hoeft er niets voor te betalen. Alleen je emailadres invullen voor een maandelijkse nieuwsbrief.

Ik zou het leuk vinden als je een recensie wilt plaatsen, maar je bent niets verplicht. Dit kun je doen door mij een mailtje te sturen. Dan zet ik het op de website.

Hartelijke haakgroetjes,

Annet van Ballegooijen