Gratis haakpatronen

Gratis haakpatroon Granny Squares Vest
Gratis haakpatroon Ik Zal Er Zijn Deken
Gratis haakpatroon Koningsdag Taart
Gratis haakpatroon Gezelligheidsdeken
Gratis haakpatroon Schotse Ruit deken
Gratis haakpatroon Letterkraaltjesdeken
Gratis haakpatroon Granny Squares Taart
Gratis haakpatroon Voetbaldeken
Gratis haakpatroon Zeven Dwergen Deken
Gratis haakpatroon Muizenissendeken

Gratis haakpatronen:

Iedereen heeft weleens behoefte aan een opsteker, nietwaar? Iets waar je van opknapt. Iets waar je even rustig van wordt. Wat is er leuker dan haken? Daarom heb ik deze gratis haakpatronen voor je gemaakt.

Het zijn patronen van verhaaldekens. Het zijn er diverse: de Ik zal er zijn deken (geïnspireerd op de regenboog), in de kleuren roze, paars, blauw, groen, geel, oranje en rood, de Dwergendeken (geïnspireerd op het sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen) in de kleurtjes rood, geel, en twee kleuren blauw, de Gezelligheidsdeken (geïnspireerd op het servies van Blond Amsterdam) in de kleurtjes lila, groen, roze, wit, zwart, blauw, rood, geel en aqua, de Muizenissendeken (met Mickey Mouse als basis) in de kleuren rood, geel, zwart, wit en ecru, de Letterkraaltjesdeken (die doet denken aan de armbandjes met die leuke letterkraaltjes) in alle kleurtjes van de regenboog, de Voetbaldeken (met de tribune, de strepen van de scheidsrechter tot en met de tekst Aanvallen) in twee kleuren groen en zwart en wit en de Schotse ruit deken (die doet denken aan die schattige rokjes die we vroeger droegen) in de kleuren rood, geel, blauw, groen, geel, wit en zwart.

Alle dekens haakte ik met Stylecraft Special Dk, een acrylgaren wat lekker zacht is en mooi blijft. Van alle dekens heb ik ook haakblogs geschreven, zodat je kunt zien hoe de dekens zijn opgebouwd.

Daarnaast heb ik me ook gewaagd aan het ontwerpen van taartpatronen. Dit zijn de Koningsdagtaart (een light versie eyecatcher als onze koning verjaart) en een Granny Square taart (met die leuke vierkantjes als inspiratiebron).

Je kunt de gratis haakpatronen helemaal voor niets downloaden. Je hoeft er niets voor te betalen. Ik zou het leuk vinden als je een recensie wilt plaatsen, maar je bent niets verplicht. Dit kun je doen door mij een mailtje te sturen. Dan zet ik het op de website.

Hartelijke haakgroetjes,

Annet van Ballegooijen