Grappige gedichten

Soms gebeurt er iets en dat is dan zo grappig dat ik er een gedicht van MOET maken en ik merk dat jullie dat ook leuk vinden, want ik krijg er het meeste respons op.

Grappige gedichten voor een glimlach

Zelf ben ik erg trots op die met de tangaslip, want dat gebeurt iedereen weleens: een onderbroek die omhoog schiet en die je met geen mogelijkheid weer op zijn plek krijgt.

Of die met die wekker. Niet alle grappige gedichten zijn auto-biografisch, maar ze zijn absoluut waar. Soms hoor ik hier wat en dan weer daar. Zo heb ik op een gegeven moment een hele verzameling grappige gedichten opgebouwd.

Daarom staan ze ook in een aparte categorie, want dat verdienen ze.

Kleur bekennen met een knipoog

Ook hier komt mijn terugkerende thema naar voren: kleur bekennen met een knipoog. Want eerlijk: het gebeurt iedereen weleens. En je kunt er beter om lachen dan om huilen.

Ook blogs met een grappige twist

Als je het leuk vindt om blogs te lezen, dan kun je dit ook hier terugvinden. Melancholiek wellicht, maar altijd met de focus op vreugde. Er zit heel vaak een positieve of grappige twist in. In zak en as gaan zitten kan altijd nog. En geloof me, dat heb ik vaak gedaan. Dat kom je ook wel een beetje tegen.

Maar ik probeer altijd een positieve kijk op de zaak te houden en oplossingen te bedenken om het leven weer wat mooier te kleuren. En hoe beroerd ook: je hebt altijd een keuze. Daarom deze grappige gedichten. Als we af en toe niet even lachen, houden we het niet lang vol.

Deze categorie is dus luchtig van stijl en daarom wil ik je graag een glimlach bezorgen. Laat het me dus ook vooral weten als dat gelukt is.

Stuur me een mailtje en geef je leuke ingevingen door. Voor mij weer een reden voor een gedicht.