Christelijke gedichten

Gedichten geven op hun eigen unieke manier woorden aan gevoelens. Ook mijn geloof geef ik woorden door een gedicht te schrijven. Ik vind het fijn om mijn focus op vreugde te leggen en door middel van christelijke gedichten.

Christelijke gedichten om moed te vatten, hoop te houden en te blijven geloven

Hoewel er dingen zijn die fout gaan. Helaas is dat zo. Toch helpt het om op de mooie gebeurtenissen te focussen, moed te vatten, hoop te houden en ondanks alles te blijven geloven in een goede uitkomst.
Soms schrijf ik iets persoonlijks, een andere keer komt mijn inspiratie uit een Bijbeltekst of een quote die ik lees. Zelf ben ik ook helemaal dol op de psalmen, omdat die als geen ander gevoelens weergeven. Eerlijke gevoelens in christelijke gedichten. Want psalmen zijn immers ook gedichten.

Kleur bekennen maakt minder eenzaam

Kleur bekennen is ook een van mijn belangrijkste waarden in dit leven. Bovendien denk ik dat als we allemaal iets eerlijker en ook kwetsbaarder durven zijn, dit betekent dat anderen een stukje minder eenzaam zijn. Want zeg nu zelf: als je denkt dat alles bij een ander van een leien dakje gaat, durf je niet uit je schulp te kruipen. En daarin wil ik je met mijn gedichten bemoedigen, want ook jij bent bijzonder, waardevol en geliefd.
En je bent echt niet raar of gek (hooguit een beetje :)) en je gevoelens zijn oké. Laat je door een ander of jezelf niet wijsmaken dat dit niet zo is.
Concluderend is dat de reden dat ik christelijke gedichten schrijf. Ik hoop dat je erdoor getroost en geïnspireerd word en ook dat er blij van wordt.