Gedicht moeders Verhaal gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Verhaal

Geen uitjes en geen galafeest
Niet voetballen op het plein
Je vrienden mis je nu het meest
Je kunt geen kind meer zijn

Ook geen centraal examen doen
Dat is afgeschaft dit jaar
Een aantal online schooltoetsen
Dan is het afgerond en klaar

Maar deze grotemensentest
Van je zelfredzaamheid
Is meer waard dan dat papier
Mijn respect is nu een feit

Als je straks volwassen bent
Al zeg je nu: ik baal
Kijk je terug en zeg je trots:
Ik heb een goed verhaal

Annets Alfabet

Gedicht moeders Verhaal is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?