Gedicht moeders Stickers gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Stickers

Ik ga het niet meer zeggen
Het slaat ook nergens op
Mijn zoon is homoseksueel
Zet mijn wereld op zijn kop

Want weet je hoe het zit
Het is helemaal niet waar
Hij is een mens van vlees en bloed
Gods unieke exemplaar

Dit is geen ontkenningsactie
Maar hij is zoveel meer
Als ik hem homo noem voel ik dat
Ik de rest van hem kleineer

Van mijn andere kinderen
Vermeld ik ook geen geaardheid
Dus voortaan is hij mijn zoon
Zonder stickers, dat bevrijdt!

Annets Alfabet

Gedicht moeders Stickers is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?