Gedicht Sorteren gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Sorteren

Donker bij donker
Licht alleen bij licht
Zo kwijt ik me elke dag
Van mijn was- en moederplicht

Kleur bij kleur sorteren
En ook soort bij soort
Zo heb je lang draagplezier
Dat is hoe het hoort

Nu woont zoonlief op kamers
En hoewel hij dit weet
Interesseert al dat sorteren
Hem eerlijk gezegd geen bal

Hij pakt de stapel wasgoed
Gewoon alles door elkaar
Propt het in de wasmachine
Sorteren? Vergeet het maar!

Annets Alfabet

Gedicht moeders Sorteren is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?