Gedicht moeders Mij Een Biet gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Mij Een Biet

Ramen open? Dat is maf!

Mijn neus vriest er ‘s nachts af

Het wordt zo veel te koud

Ik heb het liever Spaans benauwd

Maar op de draai-kiepstand dan?

Dat klinkt toch als een prima plan?

Nee hoor, lekker in mijn eigen lucht

Waardoor ieder uit mijn kamer vlucht

Zo hou ik de warmte vast

Van kou heb ik geen last

De verwarming draai ik hoog

Zo blijft het warm en droog

Mijn ramen open doe ik niet

Frisse lucht? Mij een biet!

Annets Alfabet

Gedicht moeders Mij Een Biet is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?