Gedicht moeders Je Droom XL

Ik schoot zo vaak tekort

In mijn liefde en geduld

Steeds als er iets aan schort

Word ik gekweld door schuld

Komt deze stress door mij

Wat deed ik verkeerd?

Mijn allerliefste jij

Heb ik je bezeerd?

Maakte ik je vleugellam

Motiveerde ik genoeg

Voldeed de tijd die ik voor je nam

Als je iets aan me vroeg?

Ik deed mijn allerbeste best

Vlieg maar uit, je kunt het wel

Het leven is geen huisarrest

Leef je droom XL

Annets Alfabet

Gedicht moeders Je Droom XL is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?

Dit gedicht is verkrijgbaar in mijn webshop als digitaaltjes en binnenkort als echt kaartje.