Gedicht moeders Geef Eens Gas gedichten moeder Mammoedig

Gedicht moeders Geef eens gas

Vroeger kon ik heerlijk schreeuwen

Van onder aan de trap

Zeg kom je bed uit luilak

Het wordt nu toch wel krap

Roepen gaf me wat voldoening

Alle frustratie kwam dan los

Als een haan kukelekuen

Maar kindlief sliep als een os

Tegenwoordig gaat dat anders

Niet meer via een grote klep

We communiceren op verzoek

Via een belletje of app

Soms verlang ik terug naar vroeger

Denk ik even hoe het was

Dat je ongegeneerd mobielloos

Mocht roepen: geef eens gas!

Annets Alfabet

Gedicht moeders Geef Eens Gas is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?