Gedicht moeders Dichtbij

Met lede ogen zie ik het aan

En laat hem weer naar boven gaan

Naar zijn kamer en computer

Het helpt niet als ik scheld of foeter

Hij heeft het daar – dat zie ik nu in –

Het beste naar zijn zin

Ik ga er niet meer tussen staan

Daar helpt geen lieve moeder aan

Maar is hij af en toe beneden

Doet hij mee met onze bezigheden

Dan ben ik toch extra blij

Hij is eventjes zo heel dichtbij

Annets Alfabet

Gedicht moeders Dichtbij is een van de grappige, kwetsbare en lieve gedichten over het moederschap die in de dichtbundel Mammoedig staat. Nog meer lezen? Dan vind je mijn dichtbundel in mijn webshop. Maar je kunt hem ook kopen bij De Hoeksteen in Woerden of via Bol.com.

Wie bezorg jij een knipoogmomentje?

Dit gedicht is verkrijgbaar in mijn webshop als digitaaltje en binnenkort als echt kaartje.