Gedicht Dikke Mik

Gedicht Dikke Mik

Gedicht Dikke Mik gedichten verdriet

Gedicht Dikke Mik

Hoe verwerk je dat? Dat je hoort dat je man niet lang meer te leven heeft? Dat je het binnen afzienbare tijd zonder je partner moet stellen. Gelukkig hebben we elkaar nog, maar toch hoor je het in je omgeving wel. Dat raakt me. Hoe ga je verder? Heb je dan een keuze, om niet de hoop te verliezen. En als het toch sterven wordt? Heb je dan een keuze blijmoedig je weg te gaan? Pfoe. Best lastig. Daarom schrijf ik af en toe een gedicht in die trant.

Gedicht Dikke Mik

Het lijkt of ik stik
Je einde is nabij
Ik kan niet zonder jou
En jij niet zonder mij

Wij zijn onverslaanbaar
Wij samen jij en ik
Niemand komt daartussen
Wij zijn dikke mik

Jij bent opgegeven
Straks ben ik alleen
Hoe moet ik dan door
Zonder jouw armen me heen

Dit leed is veel te zwaar
Mijn leven zonder zin
Moet ik blijven hopen
Tegen beter weten in

Ik sluit je in mijn armen
En doe mijn ogen dicht
God wilt U ons helpen
Maakt U ons donker licht!

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet.

Meer gedichten vind je in mijn Etsy-shop. Zie je een mooi gedicht? Mail me dan. Dan zet ik die in mijn webshop, zodat je het kunt kopen. Deel een beetje liefde uit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.