Gedicht Dichtbij Deze Dag

Gedicht Dichtbij Deze Dag

 
dichtbij deze dagb

Gedicht Dichtbij Deze Dag

Als ik ’s morgens wakker word, is het altijd een gedachtenstorm. Eerst moet ik mijn angsten overwinnen. Ik ben nl. altijd bang dat het niet zal gaan. Tegenwoordig probeer ik dan meteen te beginnen met bidden.

Dat is een keuze. Zodat de angst meteen in de kiem wordt gesmoord en niet door mijn angsten wordt gestoord. Eerst tot God gaan helpt om de juiste prioriteiten stellen en helpt me dus om minder bang te zijn. Daarna kunnen de mooie gedachten de kans krijgen om gehoord en gezien te worden.

Daarom schreef ik dit gedichtje. Om jou te bemoedigen hetzelfde te doen. 

Gedicht Dichtbij Deze Dag

Deze dag
met God beginnen
Zo heeft Hij het
ooit gewild
Dichtbij Hem blijven
elke dag en morgen
Totdat je drukte
is gestild

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichtenkaarten staan in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.