Gedicht Danken Vaak

Gedicht Danken Vaak

gedachten gedichten danken vaak

Gedicht Danken Vaak

Een beetje zelfspot en zelfkennis helpen vaak om de moed erin te houden. Toch vind ik het ook belangrijk om iemand te laten weten hoe ik me voel. Ik heb een stille angst dat ik op een dag niet goed wordt en dat de doktoren dan niet weten wat er met me aan de hand is.

Als ik dan aan iemand heb verteld hoe ik eraan toe ben, vind ik dat een prettiger idee. Gek, hè? Maar ja, als je lichaam je dagelijks kwelt, wordt je vanzelf wel een beetje zo al vecht ik ertegen. Gelukkig is er nog steeds meer de danken dan te janken.

Loop je
vaak te klagen
Over pijntjes
door te zagen?
Weet dat er meer
te danken is
Dan dat er
te janken is

Alle gedichten op een rijtje vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichtenkaarten staan in de Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.