Gedicht Dankbaar Oh Mam

Gedicht Dankbaar Oh Mam

dankbaar oh mam gedicht moeder

Gedicht Dankbaar Oh Mam

Ik hoop dat je van humor met een knipoog houdt. Dat is wel belangrijk als je moeder bent. Die humor heb ik ook gebruikt voor dit gedicht, want dankbaarheid bij pubers is vaak ver te zoeken. Ze weten alles beter en als je ze al wekt, omdat hun mobiel leeg is, zijn ze niet eens blij. Misschien dat het ooit komt, maar voorlopig niet. Ach ja, we houden vol. Dat is waar moedige moeders goed in zijn, nietwaar? En tot die tijd, spelen we af en toe voor wekker.

Oh mam, wat ben ik dankbaar
Dat je me net riep
Omdat ik door al mijn wekkers heen
De tijd totaal versliep
Zo blij ben ik met jou
Dat je zo goed op me let
Beter nog dan mijn wekker
Die ik echt heb aangezet
Ik kan blijven dromen
Dat die dankbaarheid eens komt
Hoog tijd voor een wekker
Die die droom verstomt

Alle gedichten op een rijtje? Die vind je op Annets Alfabet. Mooie, bemoedigende gedichten voor moedige moeders vind je in mijn Alfabetshop. Deel een beetje liefde uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.