Gedicht Buiten de lijntjes

Gedicht Buiten de lijntjes

buiten de lijntjes gedachten gedichten

Gedicht Buiten de lijntjes

Uniek zijn kan best eng zijn. Je stelt je kwetsbaar op en laat zien wie je echt bent. Wees eerlijk jezelf. Dat lukt niet altijd. Maar ik weet niet of je het herkent, maar soms heb ik buien dat me dat helemaal niets kan schelen. Dan ben ik heerlijk mezelf, zonder me druk te maken wat anderen van me zeggen. Ik zou wel vaker zo willen zijn, maar liever begeef ik me in-the-box, dan out-the box. En jij? Ik wil creatief denken aanmoedigen. Doe eens gek!

Spring eens uit de band
Sta gezellig op je kop
Wees recalcitrant
Hang de slingers op
Kleur buiten de lijntjes
Doe anders dan de rest
Parkeer even je pijntjes
Jij op je allerbest!

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten, homemade by me, vind je op de Alfabetshop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.