Gedicht Blue Monday 2020

Gedicht Blue Monday 2020

blue monday 2020 gedicht actualiteit

Gedicht Blue Monday 2020

Vaak word ik een beetje baldadig als er bepaalde dingen moeten op bepaalde data. Eigenwijs als ik ben, besluit ik zelf wel of ik wel of niet ga afvallen. En zeker ook wanneer. Blue Monday zou de depressiefste dag van het hele jaar zijn. Ik ben dit jaar in ieder geval niet op de weegschaal gaan staan, dus ik had ook geen goede voornemens. Dat scheelt weer teleurstelling. Eerst maar hard aan het werk om mijn hart weer goed te laten functioneren. De rest volgt later, hoop ik. Ik weiger de moed op te geven. Daarom gedicht Blue Monday met een leuke woordspeling op het eind. Want ik weiger de hoop te verliezen, maar ook mijn humor.

Al drie weken op dieet
Ik werk me in het zweet
Dat is Blue Monday-leed
Want tot mijn grote spijt
Nog geen kilo kwijt
En alleen maar chagrijnigheid
Mijn voornemen naar de maan
Lijnen lijkt een waan
Vandaar dat ik voortaan voldaan
Met meerdere maten meet

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten vind je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.