Gedicht Blij Vandaag

Gedicht Blij Vandaag

Christelijke gedichten Blij Vandaag

Gedicht Blij Vandaag

Als het leven tegenzit, kost het echt wat moeite om blij en dankbaar te zijn. Toch geloof ik in de kracht van kiezen. Ik moet me ook bijna elke dag uit bed sleuren, omdat ik denk dat ik het niet kan. Juist dan wil ik danken en het bijzondere zien van de dag die ik krijg. Elke dag is een cadeau, al kost het uitpakken soms wat moeite. Geef nooit de moed op. Dat doe ik ook niet. Daarom dit gedicht Blij Vandaag.

Kies vandaag
om blij te zijn
Ondanks wat
tegenslag
Dank God voor
het bijzondere
Van een
nieuwe dag

Alle gedichten op alfabet vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten kun je in de Alfabetshop kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.