Gedicht Black Friday 2020

Gedicht Black Friday 2020

Black Friday 2020 gedicht actualiteit

Gedicht Black Friday 2020

Als echte shopaholic kan ik moeilijk weerstand bieden aan koopjes. Niet kijken is vaak het beste. Blij zijn met wat je hebt. Dat soort dingen. Maar als Black Friday langs komt, smelt mijn zelfbeheersing wel wat weg. Daar zal ik eerlijk in zijn. Toch weet ik het redelijk te bedwingen, doordat ik Black Friday inzet bij het inslaan van de Sinterklaasinkopen. Hierdoor kies ik ervoor om niet zelf helemaal los te gaan, maar het te gebruiken voor een ander. De kracht van kiezen dus. Daarom schreef ik dit gedicht Black Friday 2020.

Snel kom ik in verleiding
Als ik uitverkoopjes zie
Maar op Black Friday shoppen
Dat wordt een echte koopmanie

Knetterende kortingspercentages
Vliegen me overal om de oren
Mijn mail bliebt onophoudelijk
Ik laat mij er blij door storen

Want stel je voor dat ik iets mis
Van wat ik kopen wil voor jou
Om daarmee te vertellen
Hoeveel ik van je hou

En het allermooiste van deze gekte
Wat me het best beviel
Ik koop niet een maar twee cadeautjes
Want dat is een Black Friday-deal

Wil je lekker grasduinen in alle gedichten? Dat kan op Annets Alfabet. Wil je een mooie gedichtenkaart kopen? Dat doe je in de Alfabetshop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.