Gedicht Black Friday 2019

Gedicht Black Friday 2019

Black Friday 2019 gedicht actualiteit

Gedicht Black Friday 2019

Shoppen vind ik echt heerlijk (shopaholic confessions). Je kunt maar beter eerlijk zijn. Je snapt dat ik helemaal aanga van Black Friday. En heus, ik weet echt wel dat niet alle aanbiedingen ook echt aanbiedingen zijn. Maar dat hoef je mij als shopaholic niet te vertellen. Maar mijn Sintinkopen doe ik altijd met Black-Fridaydeals. Niets mis mee toch. En je kunt altijd nog kiezen er niet aan mij te doen. Dat mag. Gedicht Black Friday schreef ik om te inspireren om er dubbel mee te zegenen. Voor jezelf en voor iemand anders: in mijn geval mijn familie.

Je kunt over van alles zeuren
Over dit en over dat
Niets meer een blik waardig keuren
En wat ben ik het toch zat

Over het overdadig consumeren
En wat allemaal niet mag
Probeer het nu eens om te keren
Bekijk het met een lach

Black Friday is een vaststaand feit
Zegen er dus dubbel mee
Hetzelfde geld ben je nu kwijt
Niet voor eentje, maar voor twee

Alle gedichten op een rijtje vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten vind je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.