Gedicht Altijd aan

Gedicht Altijd aan

altijd aan gedicht moeder

Gedicht Altijd aan

Net als je denkt: hè, even ontspannen, dan moet je oppassen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik met mijn vriendin op de markt liep en een telefoontje kreeg dat zoonlief zijn lies had bezeerd en niet meer kon lopen. Met gezwinde spoed moesten we terug naar huis, ik perste me snel in een rokje (Reformatorisch onderwijs) en reed naar school om mijn zoon op te halen. Je snapt nu hoe Gedicht Altijd aan is ontstaan. Uit het leven gegrepen.

Mam staat altijd aan
Ook al wil ze weleens uit
Soms lijkt het even goed te gaan
Totdat hij roept, haar lieve spruit
En klaar zal zij weer staan

Meer gedichten moeder vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichtenkaarten kun je kopen in de Alfabetshop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.