Gedicht Als de dag van gisteren

Gedicht Als de dag van gisteren

als de dag van gisteren gedicht verdriet

Gedicht Als de dag van gisteren

Als je iemand verloor die je lief en dierbaar was, kun je soms zo mateloos naar die tijd terug verlangen. Ik verloor mijn moeder toen zij 45 en ik 23 was. Traumatisch is dat. Het was 3 maanden voordat manlief en ik zouden trouwen. Zo vreemd. Nog steeds (het is nu 28 jaar later) zijn er dagen dat het daardoor niet gaat. Dan slaat de heimwee toe. Daarom dit gedicht Als de dag van gisteren.

Als de dag van gisteren
Ik weet het nog zo goed
Net of je zo komt binnenlopen
Met een glimlach op je toet
Die tijd is echt voorbij
Ja heus, ik weet het wel
Maar soms laat ik dat gevoel
Geef ik het vrij spel
Kon ik nog maar zeggen
Hoeveel ik van je hou
Met een glimlach door mijn tranen
Denk ik terug aan jou

Meer gedichten verdriet vind je op Annets Alfabet. Mooi gestijlde kaarten vind je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.