Gedicht Alles goed

Gedicht Alles goed

alles goed gedachten gedichten

Gedicht Alles goed

Eén van de vervelendste groeten vind ik: Alles goed? Met mij gaat echt zelden alles goed. Er is altijd wel een discrepantie, die zorgt dat het leven niet echt makkelijk is. Toch heb ik hiervoor een remedie gevonden. Zodra iemand het aan me vraagt, geef ik als antwoord: het meeste wel of vandaag niet. Grappig zijn de reacties die je krijgt. Daar had men niet op gerekend. En weet je? Soms leidt deze stomme vraag dan toch tot een mooi gesprek. Het leidde in ieder geval tot Gedicht Alles goed.

Alles goed?

Het klinkt zo vaak
Gaat alles goed
Wat moet ik nu
Met deze groet?
Mag ik het zeggen
Als het niet zo is
Heb jij tijd voor mij
Als ik wat blijdschap mis?
Sta je voor mij open
Krijg ik bij jou gehoor
Als ik eenzaam ben
Ik jou hiervoor stoor?
Want nee, echt niet alles
Gaat nu goed of fijn
Mag ik het vertellen
Wil jij er voor mij zijn?

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooie gedichten met een plaatje vind je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.