Gedicht Alle prikkels uit

Gedicht Alle prikkels uit

alle prikkels uit gedachten gedichten

Gedicht Alle prikkels uit

Het zou heerlijk zijn als dat kon: alle prikkels uit. Even niets. Vaak is het leven rennen en vliegen van hot naar her. Net als je even denkt te kunnen zitten, roept de plicht alweer. Vooral als je moeder bent. Wanneer vind je even de tijd om prikkelarm wat tijd voor jezelf te vinden? Ik snap hoe je je voelt, moedige moeder. Daarom schreef ik dit gedicht Alle prikkels uit.

Alle prikkels uit

In de zachtheid wil ik wonen
In het ruisen van de wind
In de eerste zonnestralen
In de glimlach van een kind
In de pastels van het leven
Schommelen aan de regenboog
Liggen in het gras na regen
Met de wolken mee omhoog
Even niet na hoeven denken
Even alle prikkels uit
In de zachtheid wil ik wonen
Waar ik stil mijn ogen sluit

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Mooi afgestijlde gedichten koop je in de Alfabetshop.

Heb je een speciaal verzoek? Aarzel niet en stuur een mailtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.