Gedicht Al ben ik niet volmaakt

Gedicht Al ben ik niet volmaakt

al ben ik niet volmaakt gedicht leven

Gedicht Al ben ik niet volmaakt

Vroeguh was ik een slanke den. Na drie zwangerschappen is mijn lijf een beetje uitgezakt. Niet heel erg, maar toch genoeg om er niet helemaal blij meer mee te zijn. Toch vind ik het belangrijk om te focussen op het positieve, op dat wat goed gaat. Daarom ben ik ook elke dag dankbaar, ondanks alle pijntjes en hormonale perikelen. Gedicht Al ben ik niet volmaakt, schudde ik vrij snel uit mijn mouw. Geeft wel te denken, vind je niet? Het hoort in ieder geval bij een van mijn kernwaarden: wees eerlijk. Ook tegen jezelf.

Gedicht: Al ben ik niet volmaakt

Al ben ik niet volmaakt
En zal ik dat nooit zijn
Met fladderende armen
En elke dag wat pijn

Al ben ik niet volmaakt
Met hier en daar wat grijs
Door mijn donkerblonde lokken
Toch raak ik niet van de wijs

Al ben ik niet volmaakt
Met cellulitis op mijn benen
En dat mijn maatje 38
Toch echt lijkt te zijn verdwenen

Al ben ik niet volmaakt
Nu alles lijkt te zakken
En daarbij nog
Een lijstje ongemakken

Al ben ik niet volmaakt
Krijg ik steeds meer rimpels
Het jonge is eraf
Mijn lijf krijgt een oude huls

Al ben ik niet volmaakt
Geef ik mezelf geen tien
En hoe het verder gaat
Valt nog te bezien

Al ben ik niet volmaakt
Toch ben ik vooral blij
En elke dag God dankbaar
Daarom vier ik mij

Meer gedichten leven vind je op Annets Alfabet. Mooi afgestijlde gedichten koop je in de Alfabetshop.

Zie je een mooi gedicht? Laat het me weten. Dan maken we er iets moois van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.