Gedicht Aju paraplu

Gedicht Aju paraplu

aju paraplu gedachten gedichten

Gedicht Aju paraplu

Langs de zee of branding slenteren vind ik heerlijk. Waar ik echt jeuk van krijg, is liggen aan zee. Ik kan mijn haakwerkje niet meenemen. Het is warm, alles wordt plakkerig van de zonnebrand. Dat geklier met stoelen, parasols die altijd verkeerd staan. Niets voor mij. En dan al die blote lijven die je ziet: brrrr. Daar krijg ik het dan weer koud van. Geef mij maar mijn achtertuin of beter nog: lekker op de bank met een mooi boek. Zo ontstond gedicht Aju paraplu. Het is zo heerlijk om eerlijk te zijn.

Aju, paraplu

De zee is zo heerlijk kalmerend en relaxed
Langs het strand genieten van leven zonder tekst
Maar zitten aan het strand en verplicht loom luieren
Een dutje tussendoor hooguit een stukje kuieren
Maar dan weer snel terug want niemand is betrouwbaar
Wie past er op je spullen stelen geen bezwaar?
Dat is dus niet mijn ding en dan die zonnebrand
Als je ingesmeerd bent plak je aan het zand
Ik weet ook niet waar ik moet kijken draag dus een zonnebril
Het schaamteloze bloot van menige buik of bil
Vervult mij met een rilling, ik vind daar echt niets van
Maar ik snap nu wel het spreekwoord: kleding maakt de man
Smelten onder een parasol of bibberen in zee
Mij niet gezien, aju paraplu, je krijgt me niet meer mee

Meer gedichten leven vind je op Annets Alfabet. Mooi afgestijlde gedichten kun je kopen in de Alfabetshop.

Heb je een speciaal verzoek? Stuur me dan een mailtje. Ik help je graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.