Gedicht ADHD een chaos

Gedicht ADHD een chaos

adhd 2 gedachten gedichten

Gedicht ADHD een chaos

Ooit kreeg ik de diagnose ADHD. Of ik er blij mee was? Nee, maar het verklaarde wel dat ik altijd zoveel gedachten heb. Toch denk ik nu dat deze diagnose niet klopte. Ik ben een creatieve denker. Deze hebben van nature ook veel ideeën. Het grote verschil met ADHD is dat ik mijn projecten afmaak, hoewel me dat soms wel de nodige moeite kost. Toch past deze diagnose wel een beetje bij me. Daar wil ik best eerlijk over zijn. Daarom dit gedicht ADHD een chaos.

Een chaos van gedachten
Zonder richting of structuur
Wees welkom in adhd-land
Verveling is van korte duur

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Gedichten die voorzien zijn van een plaatje koop je in de Alfabetshop. Neem gerust een kijkje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.