Gedicht Abba Vader

Gedicht Abba Vader

Gedicht Abba Vader christelijke gedichten

Gedicht Abba Vader

Toen ik nog een jong meisje was, vond ik het liedje Hoger dan de blauwe luchten echt zo mooi. Ik zong het waar en wanneer ik maar kon. De wetenschap dat er een Vader in de hemel is die van je houdt en je helpen wilt. Hierdoor kon ik het leven beter volhouden, gaf ik nooit de hoop op. Nu ik groot geworden ben, was de eerste regel van dit liedje de inspiratie voor dit gedicht. Voor jou en voor mij een bemoediging dit gedicht Abba Vader.

Hoger dan de blauwe luchten
En verder dan de regenboog
Hoort Abba Vader al je zuchten
Kijk dus maar naar Hem omhoog

Annets Alfabet

Meer christelijke gedichten vind je op Annets Alfabet. Gestijlde gedichten zie je in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.