Gedicht Aan zee

Gedicht Aan zee

aan zee gedicht leven

Gedicht Aan zee

Wat is er heerlijker dan te ontspannen met de ondergaande zon na een prachtige dag. Helemaal niets toch? De zee weet als geen ander mijn onrustige gedachten tot rust te brengen. Het geluid van de branding dat nooit stopt, motiveert me altijd om nooit op te geven. Jammer genoeg wonen we niet in de buurt, maar als ik mijn ogen sluit, ben ik er toch. Bovendien helpen gedichten ook om dit gevoel weer tot leven te brengen. Daarom schreef ik dit gedicht Aan zee.

Aan zee

Tijdens een wandeling aan zee
Spoelt het zoute nat mijn zorgen mee
De megamuizenissen
Zijn even weg, ‘k zal ze niet missen
Als jij en ik, hand in hand
Zonnig rood en bruin verbrand
Lekker zonder slippers aan
Slenterend langs de branding gaan
Tot de zon in zee verdwijnt
Heeft de dag een happy eind!

Annets Alfabet

Meer gedichten leven vind je op Annets Alfabet. Sommige gedichten zijn afgestijld met een plaatje en staan in de Alfabetshop. Hier kun je ze zelf printen en cadeau doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.