Gedicht Aan de slag

Gedicht Aan de slag

gedicht aan de slag gedachten gedichten

Gedicht Aan de slag

Eerlijk? Ik heb een hekel aan mijn huishouden. Toch is er iets waar ik nog meer van baal en dat is viezigheid. Daarom zet ik mezelf ’s morgens aan, ook al voel ik me niet lekker (en dat gebeurt veel te vaak naar mijn zin). Na het huishouden heb ik de vrijheid om zelf te kiezen wat ik wil doen. Dat resulteert bij mij vaak in een mooi gedicht schrijven of gedichten te pimpen. Doordat ik het vervelende eerst doe, helpt het mij om vol te houden en iets leuks in het vooruitzicht stellen helpt ook erg!

Aan de slag

Deze dag
Komt nooit meer terug
Daarom vlug
Aan de slag

Stel je voor
Dat ik door mijn getreuzel
Deze dag verbeuzel
Ik ga door!

Annets Alfabet

Meer gedachten gedichten vind je op Annets Alfabet. Een aantal van mijn gedichten heb ik voorzien van een plaatje. Je vindt ze in de Alfabetshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.