een loeigoeie koeiemart met actieDat ik dat kon vergeten! Ik ben toch wel erg in mijn eigen wereldje gaan leven, want ik had helemaal niet door dat mijn event van het jaar vandaag is. Dat heb je ook met Corona. Het mocht twee jaar niet. Dat gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Waar ik het over heb? Een loeigoeie koeiemart met actie.

Hoe ik erachter kwam dat er Koeiemart is? Doordat manlief het gisteren tijdens het eten noemde. Eerlijk? Ik was meteen chagrijnig en boos (op hem). Boeh! Had hij maar niets gezegd (dan was ik achteraf boos geworden). Momenteel gaat het echt niet door hartritmestoornissen. Zo jammer!

Nog nooit ben ik er zonder kleerscheuren eh… aankopen bij de loeigoeie Koeiemart vandaan gekomen. Er is altijd wel iets leuks om te kopen en voor een shopaholic een waar walhalla. Het doet me ook een beetje denken aan een kerstmarkt.

Het gaat me niet eens zozeer om de standaardkramen met de dekbedovertrekken, de worsten, de koek, etc. Maar mij gaat het vooral om de buitenkansjes van de plaatselijke middenstand. Boeken voor een prikkie, een leuke hoodie of een leuk garenpakket van mijn favoriete wolshop Tuttebollen.

Vroeger ging ik er vaak met mijn schoonzus heen, toen onze moppen nog mopjes waren en ze nog blij waren met een zak snoep of in het geval van de oudste met een puzzel of een verzameling Donald Duckjes. We hadden een lijst mee met alle nummers die we nog misten. Ach, die goede, oude tijd.

Dat gaat nu allemaal niet. Niet omdat manlief niet vrij kan krijgen of er geen vriendin zou zijn die meegaat, maar omdat mijn lijf zich in hartritmestoornis ik-ben-de-tel-allang-kwijt bevindt.

Op zich is het ook niet het ergste dat ik niet kan. Vaak koop ik toch boven mijn budget (shopaholic confessions), maar ik heb nu de neiging te gaan compenseren. Lekker los te gaan online en daar allerlei dingen te shoppen. En geloof me, dat is nog erger! Dat wil ik niet, want ik ben me pas al te buiten gegaan aan een veel te duur Britto-beeld (zie de foto bij dit blog).

Ik was serieus van plan wat andere beelden te verkopen en die pronken ook op Marktplaats, maar er heeft zich nog geen koper gemeld. Gisteren moest ook de auto nog voor een beurt (gelukkig viel dat mee), dus echt veel budget is er niet.

Gelukkig komt er vanmorgen een vriendin op de koffie/thee. Dat scheelt. Toch nog een knipoogje op deze lastige dag en motivatie voor een goede mindset. Want lastig blijft het. Niet om niet te gaan, maar wel om niet toe te geven aan de verleiding om te gaan shoppen, omdat ik zo vreselijk zielig ben (wat ik overigens niet ben, hoor!).

Ik heb trouwens de wolshop een appje gestuurd met de vraag of ze nog leuke aanbiedingen hebben voor vandaag. Misschien kan ik toch nog iets scoren. Dat zou een pleister op de wonde zijn en voorkomt groter onheil.

Een loeigoeie Koeiemart met actie

En wie weet, heel misschien, knapt mijn lijf nog op en kan ik vanmiddag live naar de loeigoeie Koeiemart. Even langs de belangrijkste kraampjes.

Maar…. omdat ik niet van bij de pakken neerzitten hou, heb ik het even omgekeerd. Gewoon omdat het kan, heb ik vandaag mijn dichtbundel Mammoedig (boordevol gedichten over het moederschap) in de aanbieding! Een knipoogje voor jou.

Met de code loeigoeieactie krijg je maar liefst 7 euro korting. Als dat geen leuke actie is tijdens een loeigoeie Koeiemart? Heb je meteen een leuk cadeautje voor de feestdagen.

Woon je in de buurt en wil je de bundel in je bezit krijgen? Bestel dan niet via de webshop, maar stuur me even een berichtje.

Hou je haaks!

Alle knipoogjes op een rij vind je onderaan deze pagina.