een handige oplossing voor een vervoersprobleemWat doe je als je auto te klein is om spullen te vervoeren? Niet meer een grote gezinsauto, maar een kleiner exemplaar. Een handige oplossing voor een vervoersprobleem.

Ik vond er een oplossing voor, Omdat de kringloopwinkels momenteel niet open zijn en ik niet teveel afkickverschijnselen wil krijgen, vind ik het heerlijk om rond te neuzen op Marktplaats.

Vroeger gebruikten we onze grote gezinsauto om eventuele aankopen te vervoeren. Tegenwoordig heb ik iets anders ontdekt: brenger.nl. Ik vertel je graag over een handige oplossing voor een vervoersprobleem.

Vroeger hadden we Opel Zafira’s, waar we de mooiste dingen mee vervoerden. Er zijn heel veel kasten, bedden, etc. vervoerd in onze bolide.  Heel handig voor een shopaholic (shopaholic confessions).

Inmiddels is onze Opel Zafira geslonken tot een Agila. Er hoeven geen kinderwagens of campingbedjes meer mee worden vervoerd.

Omdat ik geen baan meer heb en ook geen uitkering, moesten we goedkoper gaan rijden. Dat doen we nu met de Agila.

Eerlijk? Ik rijd liever in een grote bak, maar ben dankbaar voor ons kleine koekblik.

Dit betekent echter wel dat we enigszins beperkt zijn qua vervoer, hoewel ik ook daar een oplossing voor heb gevonden: de koeriersdienst Brenger. Dit is een verzameling van allerlei koeriersdiensten. Een handige oplossing voor een vervoersprobleem.

Je zet op hun site het ophaal- en bezorgadres en je krijgt een prijs. Eén van de aangesloten koeriers neemt het vervoer op zich. Doordat dit transport wordt gecombineerd met andere transporten is het niet duur.

Zo heb ik inmiddels al drie kasten laten bezorgen en een bankstel (ik hou van verandering). Een kast (een Riviera Maison tv-kast) kwam zelfs uit Vlissingen. Ik ben er nog steeds zo blij mee.

Dus voor dat vervoerprobleem heb ik een oplossing gevonden. Als het niet te ver weg is, kunnen we eerst gaan kijken en anders waag ik de gok. Je merkt al snel of mensen een beetje aardig en beleefd zijn in de conversatie op Marktplaats. Als ze lomp reageren, doe ik het niet.

Een handige oplossing voor een vervoersprobleem

Zo heb ik onlangs een grenen boekenkast gescoord (zie foto), die helemaal gratis was (behalve de koerierskosten). Dit verzacht toch een beetje de pijn van het niet kunnen shoppen bij de kringloop. Een knipoogmomentje in deze moeilijke coronatijd.

Ik zie uit naar het einde van de lockdown (wie niet) en naar ons normale leven. Tot die tijd behelp ik me op Marktplaats. Een handige oplossing voor een vervoersprobleem heb ik in ieder geval gevonden.

Ben je ook een kringloopshopper en mis je het? Misschien brengt Marktplaats uitkomst. En met Brenger is vervoer geen belemmering. Je hebt soms ook hele leuke gratis artikelen.

Ben je op zoek naar nog meer leuke blogs met allerhande creatieve oplossingen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Misschien is het nog wel leuker in plaats van te shoppen voor een ander iets te doen. Naar een ander om te kijken en te laten merken dat je aan haar denkt.

Om mijn koopzucht aan banden te leggen, heb ik me op het maken van knipoogjes gestort. Met mijn gedichten en de positieve woorden heb ik printables gemaakt. Die kun je in mijn webshop kopen.

Ze zijn uiterst geschikt om er iemand mee blij te maken. Iets liefs door de brievenbus.