een granny square neon deken haakblog 133

Omdat ik nog wat garen over had van een ander project, besloot ik om een klein granny square dekentje te haken. Gewoon omdat granny squares haken zo heerlijk is. Uiteindelijk bestelde ik toch wat garen bij. Aan de haak en zo ontstond een granny square neon deken. Aan de haak! 

Een granny square neon deken

Het patroon vind je in mijn webshop! Haak maar aan.

Mijn haaktip voor jou:

Combineer neonkleurtjes met een donkere kleur. Dan worden ze nog sprankelender. Net zoals in een granny square neon deken.

Hou je haaks!

Meer haakblogs vind je keurig op een rijtje onderaan deze pagina. Haak maar aan!

Vind je het leuk nog meer haakblogs te lezen? Ik schreef er meer dan 130, boordevol inspiratie en tips en tops over haken.

granny square neon deken haaktip