aan de haak met een ByClaire tasHet plan was om tijdens Koningsdag heerlijk te paraderen met mijn ByClaire tas. Dat gaat hem dus niet worden, maar ik kan hem wel aan jullie showen. Die van mezelf en die van mijn vriendin. Aan de haak voor een gehaakte tas van ByClaire.

Samen haken we er elke maandagmiddag lustig op los (je bent verslaafd of niet) en natuurlijk ook op andere dagen, maar dan apart en aparte projecten.

Maar op onze middagje samen haken we hetzelfde project.

Een voorwaarde is wel dat het eenvoudig haakpatroon is, want we willen ook lekker kunnen kletsen.

Gewoon lossen en vasten en stokjes zijn al leuk.

Hoe grappig om te ontdekken dat bij mij alles in een structuur moet en het liefst rood erin verwerkt en mijn vriendin heerlijk combineert wat ze op dat moment mooi vindt met als must roze.

We hadden het gratis patroon via Wolplein, shopten wolletjes van ByClaire Softmix en Durable Cosy (dezelfde dikte) en we sloegen aan de haak.

Het staat van A tot Z beschreven, dus hoe moeilijk kan het zijn?

Eerst haakten we een vierkante lap in banen. Daar moest een rand van vasten omheen.

Vervolgens een leuk ByClaire stofje bij Creamijn geshopt en die heb ik erin genaaid voor haar en mij (allebei een schattig ruitje).

Dat hoeft trouwens niet echt, maar is wel heel leuk.

aan de haak met een ByClaire tas de binnenkant

Daarna de zijkanten strak gehaakt door elke keer een steek over te slaan en de tas aan de hengsels bevestigd.

Haak maar aan bij mijn nieuwsbrief of Facebookpagina. Ik haak, eh… help je graag! Jij kunt dit ook! Het is een eenvoudig haakpatroon.

Weet je wat ook superleuk is om te haken? Deken in c2c haken. Ik vind ze zelfs zo leuk dat ik er een aantal patronen van heb gemaakt. Je vindt ze in mijn Etsy-shop.

Mijn haaktip voor jou:

een gehaakte ByClaire tas haaktip 88

Vond je dit blog waardevol en zoek je nog meer tips en tops haken? Dat kan? Blader lekker door mijn andere haakblogs heen. Er zijn er genoeg en ze staan vol handigheidjes.

Hou je haaks!