Een beloning na 300 dagen te zijn gestopt met kleding shoppenAls je 300 dagen geen kleding hebt gekocht, verdien je een beloning. Toch? Natuurlijk moest ik ervoor waken niet de andere kant op de slaan en in 1 koopsessie mijn hele challenge teniet te doen. Maar een beloning na kledingshopstop van 300 dagen vond ik zeker op zijn plaats. Dus hier komt ie (shopaholic confessions):

Zo kocht ik een ontzettend leuk jurkje (in mijn geval tuniek) van Geisha bij Anna van Toor. Het heeft een grijze basis met een glitter erdoor en drie goudkleurige strepen op de mouwen. Er zitten zelfs zakken in. Ernstig leuk!

Update november 2019: ik heb hem nog steeds. Hij is wel gepild, maar zit nog heerlijk!

Verder kocht ik bij The Sting een rood rokje met lichte bies aan de zijkant en daarbij een gestreept shirt.

Update november 2019: ook dit rokje heb ik nog. Ik heb het niet vaak gedragen, hoewel ik het nog steeds erg leuk vind. Ik merk dat ik rokjes minder prettig vind dragen dan een jurkje. Een goede leer voor de volgende keer.

De H&M mocht zich ook verblijden in mijn aankoop (ze waren zo blij dat ik eindelijk weer wat shopte dat ik na mijn aankoop een 10% kortingsbon kreeg, lief!). Ik ben daar gevallen voor twee heerlijke sweaters van Mickey Mouse (eentje voor ‘s avonds na het douchen en eentje omdat ik er geen weerstand aan kon bieden. Zo heerlijk met een spijkerbroek).

Update november 2019: ik heb ze nog en draag ze met zeer veel plezier.

Oh ja, ook nog een pyjamabroek, maar die had ik echt nodig. Ik had vorig jaar een pyjama gekocht met mijn grote held erop, maar er zat echt een flutbroek bij.

Update november 2019: Ook deze draag ik ‘s winters bijna wekelijks.

Tenslotte kocht ik bij de Wehkamp nog wat Sloggi ondergoed en een superleuke grijze jeansjurk (afgeprijsd, kon het niet laten).

Update november 2019: Het ondergoed draag ik ook nog steeds. Eén onderbroek wordt wat slechter, maar kan nog net. De jeansjurk heb ik weggedaan. Hij zat een tikkie te strak plus hij was grijs en daar word ik niet heel blij van. Een goede leer voor de volgende keer.

Een beloning na kledingshopstop (shopaholic confessions)

Ik heb me aan mijn afspraken gehouden, behalve nummer 6 (zie hiervoor het vorige blog). Er is wat kleding uit mijn kast verdwenen om ruimte maken voor mijn nieuwe aankopen.

Mijn budget was ontoereikend, maar de komende maanden ga ik proberen (ahum) de hand op de knip te houden. Dan komt het eigenlijk allemaal goed.

Af en toe jezelf belonen is helemaal niet erg. Ga je daar dan ook niet schuldig over voelen, maar geniet ervan!

Enne… heb je af en toe een moedhoudertje nodig? Kijk dan eens in mijn shop naar de designs die ik speciaal voor shopaholics maakte. Met een minigedichtje en een knipoogje.

Hou je haaks!

Oh ja, al mijn ontboezemingen op shopgebied vind je onderaan deze pagina.