Veranderingen kosten geld. Toch kan dit ook beperkt blijven tot een paar euro. Natuurlijk kon ook ik het niet laten (shopaholic confessions) en bezocht ik op Koningsdag twee rommelmarkten. Zoveel spullen voor zo weinig geld. Tegen die verleiding zeg ik geen nee. Ik vertel het je graag, want voor een paar euro geef je de badkamer een nieuwe look.

Helaas was mijn hoofd nog niet tot meer in staat dan twee, maar dit was al superleuk. Manlief is net zo gek op struinen langs allerhande tweedehands spul als ik dus dat is een leuk (en wat ook belangrijk is) niet te duur uitje.

Eerst brachten we een bezoekje aan de markt in ons dorp. Daar deed ik niet mijn leukste vondst, want ‘s middags gingen we naar een naburige stad.

Daar verkocht iemand spulletjes van mijn lieveling: Mickey Mouse. Het waren drie hele leuke, rood-wit gestreepte handdoeken. Nog helemaal nieuw natuurlijk. Gebruikte hoef ik niet.

Ze kwamen me bekend voor, maar ik wist niet waarom. Natuurlijk kocht ik ze.

Thuisgekomen realiseerde ik me waar ik ze van kende. Op onze oude zolderbadkamer liggen een bad- en toiletmat in precies dezelfde stijl. Toen was het niet meer moeilijk om te bedenken wat ik met de handdoeken wilde.

Ze gingen meteen de wasmachine in en een dag later toverde ik onze goede badkamer om van blauwe accessoires naar mijn rode aanwinsten. De matten kwamen op de vloer, de handdoek over de verwarming.

Nu had ik echter nog het probleem dat mijn washanden- en prullenbakje en ook het krukje nog blauw waren. Van het krukje heb ik ook een rode variant, dus dat was snel omgewisseld. Het washandenbakje verving ik door een grijs Curver prullenbakje, maar nu het afvalbakje nog.

Ik was in een zeldzame, zuinige bui en wilde niet iets nieuws kopen. Toen viel mijn oog op een leuke verbandtrommel, die ik alleen voor de sier had staan. Hij is groot genoeg om te dienen als afvalbakje, dus tadaa!

Mijn badkamer is omgetoverd in roodtinten. Het was eigenlijk best een leuke uitdaging om voor de verandering eens geen geld uit te geven en toch mijn doel te bereiken. Een goede mindset is een goede start. Trots op mezelf. Echt een knipoogmomentje.

En ben ik zat? Dan heb ik altijd mijn blauwe accessoires nog.

De badkamer een nieuwe look

Zoek je iets anders? Kijk dan eens op een rommelmarkt of een kringloop winkel. Geweldig wat voor leuks je daar kunt kopen. Je leest het: voor een paar euro geef je de badkamer een nieuwe look.

Hou je haaks!

Alle knipoogmomentjes op een rij vind je op deze pagina.

voor een paar euro geef je de badkamer een nieuwe look