Creativitijd

Home/Creativitijd
Creativitijd2022-11-15T11:50:43+02:00

Creatieve blogs of creativitijd

Het leven lijkt duurder en duurder te worden. Was eerst corona hier debet aan, nu speelt de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ons parten. Daarom is het fijn als je voor een redelijke prijs een leuk cadeautje kan maken (of laten maken). Je hebt hiervoor een beetje creativitijd nodig. Enne… ik weet dat je eigenlijk creativiteit schrijft, maar dit vind ik leuker en dekt beter de lading.

Ben je niet zo creatief en heb je echt geen idee wat je met digitale producten moet? Geen nood. Ik heb een aantal blogs geschreven met hierin wat mogelijkheden. Het hoeft dan helemaal niet duur te worden. Een digitaaltje kost nog geen euro en je kunt er net zo vaak gebruik van maken als je zelf wilt.

Waarom ik digitale producten verkoop? Omdat ik teveel maak om er fotoprints van te maken. Maar ik vertrouw erop dat je met de instructies en ideeën die ik met je deel in deze blogs zelf ook helemaal zin krijgt aan de slag te gaan. Geloof me, het kost echt niet veel tijd om een origineel cadeautje te maken.

En weet je? Je kunt de digitale producten (fotofiles) ook gebruiken om bij een bedrijf iets te laten bedrukken. Dat varieert van een kaart tot mokken, muismatten, klokken en wat al niet meer. Mogelijkheden genoeg. Je betaalt wel wat meer, maar kan toch leuk voor de dag komen.

Het is toch geweldig om iemand een knipoogmomentje te bezorgen, even een glimlach op haar gezicht te toveren en haar te bemoedigen hoop te houden? Dat kan met mijn digitaaltjes vol positieve woorden en gedichten. Het is in ieder geval origineel en je laat die persoon weten dat je aan haar denkt.

Ga lekker aan de slag en maak er iets moois van!

Deel gerust wat je hebt gemaakt en als je zelf nog leuke ideeën hebt, hoor ik het graag!

Hou je haaks!

Alle creativitijd op een rijtje

Creativitijd Annets Alfabet

Titel

Ga naar de bovenkant